Entren a robar en un antic hostal de Llançà i s'excusen amb la policia que el volien ocupar

Els tres detinguts pel robatori amb força van insultar i amenaçar els agents de la Policia Local de fer-los mal a ells i la seva família

La Policia de Llançà davant de l'hostal on van entrar a robar.

La Policia de Llançà davant de l'hostal on van entrar a robar. / Policia Local de Llançà

E.B.

La Policia Local de Llançà ha detingut tres homes que van entrar a robar en un antic hostal de Llançà.

Els fets van succeir el diumenge a la tarda i tot va començar quan una persona que passava pel carrer de Nicolàs Salmeron va veure la porta forçada de l'antic local de restauració.

Aquest va alertar la Policia Local i s'hi van personar. Els agents van detenir in fraganti als tres homes, que tenen edats compreses entre els 21 a 27 anys.

Aquests són ocupes en un altre immoble de la població i en ser enxampats van dir als agents que l'estaven ocupant com a excusa. Amb tot però, els policies van comprovar que havien rebentat el marc i la porta i que havien entrat a dins per robar.

D'altra banda, un cop detinguts pels fets es van rebotar. Van insultar els agents i els van faltar el respecte. A banda, segons la policia, també van amenaçar els policies i als seus familiars.

Per tot això van acabar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'hostal i també se'ls investiga pels insults i amenaces als agents.