Enxampen dos homes a Pont de Molins transportant més de 1.000 quilos de cable de coure robats

El conductor en veure els Mossos va intentar fugir, els van aturar a Figueres

El coure intervingut

El coure intervingut / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadrahan detingut dos homes a Figueres per transportar més de 1.000 quilos de cable de coure suposadament robats.

El conductor del vehicle quan va veure els Mossos, va intentar fugir. Finalment, els van aturar a Figueres i els van trobar tota mena d'objectes a banda del cablejat.

Els arrestats tenen 30 i 39 anys i estan acusats de ser presumptes autors d’un delicte de receptació.

Els fets van succeir el passat divendres dia 9, quan agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de Girona feien un patrullatge de control per detectar i evitar abocaments il·legals per la zona de Pont de Molins. Van observar una furgoneta que en creuar-se amb el vehicle policial, va girar de forma brusca amb la clara intenció d’escapolir-se.

Els agents van seguir el vehicle que havia intentat fugir i el van aturar a Figueres. A l’interior hi havia dos homes que quan els agents els van demanar què transportaven, van els van donar respostes incoherents i poc creïbles.

A dins el vehicle hi van localitzar diversos tipus d'objectes com ara pneumàtics amb llantes, patinets elèctrics i altres peces de ferralla. La sorpresa final va ser que a sota d'una catifa i al fons del vehicle hi havia 1.000 quilos de cable de coure tallat.

Arran la troballa els agents van acompanyar als dos ocupants del vehicle fins a les dependències policials de Figueres per aclarir i acreditar d’on havien aconseguit tot el material i les seves possibles factures, però segons la policia, no va ser possible. Per aquest motiu, se’ls va detenir com a presumptes autors d’un delicte de receptació.