Roba amb violència a una dona d'edat avançada a Torroella i la deixa malferida

La investigació conjunta dels Mossos i la Policia Local permet localitzar i detenir l'autor del robatori violent

Eva Batlle

Eva Batlle

Robatori amb violència a Torroella de Montgrí a una dona d'edat avançada que ha acabat hospitalitzada.

La investigació conjunta dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà i la Policia Local del municipi ha permès localitzar i detenir el presumpte autor del robatori violent.

És un home de 31 anys, a qui van arrestar la matinada de dijous al mateix municipi. Ja comptava amb antecedents policials i l'acusen de ser presumpte autor d'un robatori amb violència.

El succés es remunta al dilluns cap a dos quarts de vuit del vespre, a l'avinguda de Lluís Companys. L'home va abordar la víctima, que té uns 70 anys, a prop d'un supermercat que hi ha al mateix vial. Va forcejar amb ella i va acabar per terra després de colpejar-la. La dona va resultar malferida, amb lesions de gravetat.

Arran dels fets, un testimoni va alertar els serveis d'emergència. A lloc s'hi van desplaçar la Policia Local de Torroella de Montgrí, els Mossos i el SEM.

Pel que fa a l'assaltant, aquest va fugir corrents del lloc dels fets.

Els sanitaris del SEM per la seva banda, van atendre la dona d'edat avançada que estava a terra ferida. Posteriorment, la van evacuar amb ambulància a l'hospital de Palamós, on va ingressar.

Amb la descripció que va poder donar la víctima, la del testimoni i amb la resta d'indicis, la policia va obrir una investigació. En aquesta han col·laborat els Mossos i la Policia Local.

Finalment, va donar els seus fruits i aquesta mateixa setmana, han pogut identificar el presumpte autor dels fets. El van poder detenir la matinada de dijous, cap a dos quarts d'una de la matinada, segons va confirmar fonts dels Mossos. Es tracta d'un home de 31 anys amb antecedents policials. Aquest divendres està previst que passi a disposició del jutge de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.

Subscriu-te per seguir llegint