Sant Feliu de Guíxols inaugura dilluns el renovat parc de la Llibertat

La jornada comptarà amb una xocolatada

El parc de la Llibertat de Sant Feliu de Guíxols. | AJUNTAMENT DE SANT FELIU

El parc de la Llibertat de Sant Feliu de Guíxols. | AJUNTAMENT DE SANT FELIU / DdG. Sant Feliu de Guíxols

DdG. Sant Feliu de Guíxols

El proper dilluns 9 de gener entra en funcionament el darrer dels tres Parcs Infantils de Sant Feliu de Guíxols que s’han renovat. A dos quarts de cinc es durà a terme una xocolatada amenitzada amb Esquitx Lleure.

El Parc de la Llibertat, situat a la zona del col·legi Baldiri Reixach, és la tercera zona lúdica que l’Ajuntament ha millorat i renovat totalment. En aquest cas els elements de joc són de fusta de robínia, un material ecològic, natural i d’alta resistència a l’exterior.

L’alcalde del municipi, Carles Motas, valora positivament la finalització d’aquest equipament. En declaracions a l’emissora municipal, el batlle ha subratllat que aquest és un dels tres parcs que s’ha renovat: «Aquest és el tercer dels parcs infantils que estem renovant. Hem fet una renovació amb fusta natural, crec que li feia falta una renovació integral i per fi ho hem pogut tirar endavant. S’està acabant i en breu podrem inaugurar-lo i es podrà posar en funcionament». Fa uns dies que també s’inaugurava el parc ubicat a l’avinguda Canàries, vora l’Escola l’Estació i també el que es troba al Passeig del Mar. La instal·lació d’aquests nous parcs suposen un canvi molt important en aquests llocs d’esbarjo de les nenes i nens de Sant Feliu de Guíxols.