Roben en dos comerços i ho intenten en dos més durant el Cap d'Any a la Bisbal

Els Mossos tenen oberta una investigació i busquen els lladres

Dos dels aparadors trencats

Dos dels aparadors trencats / Cedida a l'ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos robatoris amb força en dos comerços de la Bisbal durant la nit de Cap d'Any. A banda també, estan indagant si dos casos més d'aparadors amb trencadisses podrien ser temptatives de robatoris i per tant, estan vinculats amb els mateixos lladres.

Els fets van succeir durant la matinada i els comerços on van robar són una carnisseria i una fleca. En ambdós llocs els lladres van acusar destrosses. A la carnisseria van trencar el vidre de l'aparador i es van emportar diners de la caixa. El mateix en una fleca on van actuar a quarts de set del matí, aquí van trencar la porta i a dins també van anar directes a la caixa.

A banda d'aquests dos comerços, els investigadors dels Mossos apunten que dos casos més podrien tenir relació amb els mateixos lladres. Una botiga d'esports i una pastisseria van aparèixer amb danys al seu aparador de vidre, però en aquest cas, no van entrar a dins dels establiments. Els casos per ara s'estudien com a danys però els Mossos no descarten que siguin temptatives de robatoris amb força.

Arran dels fets la Policia Local de la Bisbal de l'Empordà i també els Mossos d'Esquadra es van desplaçar als comerços afectats durant la nit de Cap d'Any.

D'altra banda, la mateixa matinada es va produir una baralla en un bar. Aquesta no va acabar ni amb ferits ni detinguts, asseguren des dels Mossos, que no ho vinculen amb els robatoris o danys.