Enxampat un multireincident amb vuit ordres de cerca i captura, tres d'ingrés a presó, en un control a Platja d'Aro

L'home anava de copilot en un vehicle que va aturar la Policia Local de Castell-Platja d'Aro, a qui va intentar enganyar amb la seva identitat

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Castell-Platja d'Aroha detingut un delinqüent multireincident que tenia vuit ordres de cerca i captura en un control.

L'arrestat té 40 anys, resideix a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i compta amb més de 30 antecedents policials per furts. De les vuit ordres de recerca i captura, n'hi ha quatre que pertanyen a casos de Catalunya. Tres d'elles són per ingrés a presó i un quarta, per detenció i presentació a un jutjat. La resta d'ordres serien per fets ocorreguts a la resta d'Espanya.

Tot això ho van descobrir els agents de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro aquest dissabte passat -20 de gener- mentre feien un control al nucli de Platja d'Aro. Pels volts de dos quarts de dues van fer aturar un vehicle on anaven dos individus.

Enganyar la policia

Els agents van demanar al conductor que s'identifiqués i aquest no els donava les dades completes. Per aquest motiu, varen decidir també identificar al copilot. Aquest va "jugar" una mica amb les policies perquè no els acreditava la identitat i els enganyava amb la filiació.

Finalment, el van poder identificar i va saltar la sorpresa: aquest home comptava amb diversos requeriments, tres ells d'ingrés a presó, i que era un lladre multireincident buscat per furts. Davant de les ordres de cerca i captura que tenia, va quedar arrestat i posteriorment, el van entregar als Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols perquè el passessin a disposició judicial i posteriorment, ingressés a presó.

D'altra banda, el conductor també va ser identificat i també era un home amb nombrosos antecedents policials. En tenia gairebé una quinzena, però aquest individu no va acabar detingut perquè no tenia cap mena de requeriment pendent, indiquen fonts policials.

Pel que fa al vehicle on viatjaven, no estava a nom de cap dels dos individus i tampoc constava com a robat.

Subscriu-te per seguir llegint