VIDEO | Mostra a Instagram com ha perdut 72 quilos en dos anys... i ho veuen 4 milions de persones

Bishoi Kellha va començar el repte amb prop de 160 kilos i va aconseguir baixar dels cent quilos un any després

Bishoi Khella abans de perdre pes

Bishoi Khella abans de perdre pes / DdG

Bruna Segura

"Sóc el Bishoi. No sóc entrenador físic, no sóc entrenador, ni tan sols estic a l'espai de fitness. Només sóc un noi habitual que va passar els últims 2 anys treballant en la meva salut i va perdre més de 160 lliures (72,5 quilos), 120 (54 quilos) de les quals en un any". L'aventura de la pèrdua de pes i reconversió en un home atlètic de Bishoi Khellaha esdevingut un fenomen a les xarxes.

"Vaig començar amb poc més de 350 lliures (158 quilos) i actualment estic estable a 187 lliures (85 quilos) amb un 10,9% de greix corporal", així es defineix un home esportista que ha aconseguit fer viral el seu canvi físic.

Com es pot veure al video, que va assolir 4 milions de visites en pocs dies a Instagram, i que a més aquesta setmana s'ha fet popular a altres xarxes, el seu canvi físic és més que evident.

Un video de 45 segons mostra com es perden 72 quilos en dos anys

Bishoi Khella

"He aconseguit coses que ni tan sols podia imaginar que fossin possibles, i encara només he gratat la superfície", aventura Bishoi Khella.

En algunes altres de les seves publicacions Bishoi mostra com era la seva vida abans, i la seva afició per el menjar escombraria