Celebra el Dia Internacional de Shakira

Una llista a Spotify amb 50 hits de la cantant

Un homenatge a la cantant pels seus 25 anys des del llançament del seu disc "Dónde están los Ladrones"

Shakira

Shakira / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

A partir d'aquest any 2023, el 29 de setembre serà el Dia Internacional de Shakira. L'empresa Spotify ha decidit dedicar un dia exclusiu per a la cantant colombiana. La plataforma musical ha creat una llista anomenada 'El dia de Shakira' amb quasi 3 hores de música amb les seves cançons més famoses des dels seus inicis fins ara. La llista ja porta 151.613 m'agradades.

A la llista podreu trobar 50 hits de Shakira, com 'Copa Vacía', 'El Jefe', 'Antologia' o 'Loba'

Spotify ha decidit fer aquest homenatge a la cantant pels seus 25 anys des que va treure el disc "Dónde están los Ladrones", un àlbum molt escoltat per l'audiència de la plataforma. En aquest disc hi apareixen cançons molt populars de l'artista: "Ciega, sordomuda" o "Si te vas". Aquest disc va ser el disc en castellà més venut als Estats Units i, a partir d'aquí, la fama la va començar a rodejar d'una forma espectacular fins a arribar a ser l'artista internacional que és ara.

Shakira al seu nou videoclip

Shakira al seu nou videoclip / Youtube

Recordem alguns dels mèrits de la cantant

  • Haver pogut cantar 3 copes del món
  • Participar en la Super Bowl
  • Haver debutat en el Top 10 de Billboard

Així doncs, moltes felicitats a Shakira pels seus mèrits professionals, personals i per aconseguir que li dediquin un dia exclusiu per a ella. Ara és moment de celebrar-ho, escoltant la llista 'El dia de Shakira'.