Troben mortes tres persones d'una mateixa família: dues amb signes de violència i una tercera que s'hauria suïcidat

El cos d'una dona s'ha localitzat en un domicili de la capital catalana i els de dos homes a Molins de Rei

Troben mortes tres persones d'una mateixa família: dues amb signes de violència i una tercera que s'hauria suïcidat

ACN

ACN

La investigació a l'entorn de la mort de tres membres de la mateixa família els cossos dels quals han aparegut aquest divendres en dos domicilis diferents sosté el parricidi com a hipòtesi principal, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La comitiva judicial del Jutjat d'Instrucció 30 de Barcelona ha acabat, sobre les quatre de la tarda, el procediment d'aixecament dels tres cadàvers, una dona al districte de Sant Martí i dos homes a Molins de Rei, un dels quals el marit i l'altre el fill d'ambdós. El TSJC afegeix que la causa segueix oberta judicialment fins que arribi l'atestat policial i que no consten antecedents ni denúncies de cap tipus en el sí de la família.

Els Mossos d'Esquadra han trobat el cos de la dona al domicili de Sant Martí passades les deu del matí. Una hora més tard s'ha trobat a Molins de Rei el segon cos sense vida, el del pare, i posteriorment el tercer, el del fill. Els primers indicis ja apuntaven que l'home hauria mort primer la mare al pis de Barcelona, s'hauria endut el pare en un cotxe, i l'hauria mort també per després suïcidar-se.

La comissaria general d'Investigació Criminal s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets. L'autoritat judicial ha decretat el secret de les actuacions.