Detingut a Banyoles per portar droga en el cotxe

L’home va intentar fugir d’un control policial i el van interceptar poc després amb més de 700 esqueixos de plantes de marihuana

Les set caixes de cartró amb la droga | ACN

Les set caixes de cartró amb la droga | ACN / Acn. banyoles

ACN

La Policia Local de Banyoles va detenir un home que portava 728 esqueixos de plantes de marihuana al cotxe.

Els fets van passar dijous passat a les quatre de la tarda quan els agents estaven fent un control al Passeig de la Puda. En veure’s sorprès per la policia l’home va intentar fer mitja volta i escapar del control però els agents el van poder interceptar uns metres més enllà.En l’escorcoll que li van fer van trobar set caixes de cartró amb la droga. Els agents el van arrestar per un delicte contra la salut pública.

Control per prevenir accidents

D’altra banda, i en el marc de la campanya impulsada pel Servei Català de Trànsit de prevenció d’accidents de trànsit per les festes de Nadal, la Policia Local, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, va fer la setmana passada 144 proves d’alcoholèmia, de les quals, 11 van derivar en denúnica penal i 13 en denúncia administrativa.

En aquests controls també van denunciar cinc persones per consum i tinença de drogues i a una persona per conduir amb el permís de conduir sense punts.