Fa caure una dona d'edat avançada d'una estrebada a Olot i li roba la bossa de mà

Els Mossos detenen a un jove de 28 anys amb antecedents pels fets

Unes manilles

Unes manilles / MOSSOS D'ESQUADRA

E.B.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot han detingut un jove de 28 anys per ser presumpte autor d'un robatori violent a una dona d'edat avançada.

Els fets van succeir el dia 27 de maig cap a les onze del matí. La víctima, de 64 anys, caminava per l'avinguda Girona, a tocar del carrer de Mossèn Gelabert quan un jove li va fer una estrebada brusca. Li va estirar la bossa de mà que portava en el braç i va fugir corrents.

La dona va caure a terra i es va fer un cop i diverses rascades. Arran dels fets va ser atesa pel SEM i una ambulància la va traslladar a l'hospital d'Olot per fer-li una revisió, ja que les ferides eren lleus.

Arran dels fets, els Mossos d'Olot van començar a investigar. Amb les dades facilitades per la víctima van poder fer la reconstrucció dels fets. Van poder saber que el presumpte autor havia tingut un primer contacte amb la víctima el mateix dia dels fets. S'havien conegut una hora abans en un bar de la ciutat. Concretament, havia conversat amb ella demanant-li foc per una cigarreta i preguntant-li si era de la ciutat.

D'altra banda, una patrulla va localitzar el migdia del dia 1 de juny la bossa de mà robada i llençada però ja no contenia ni el mòbil ni els 200 euros en efectiu que portava la denunciant.

Finalment, els Mossos van poder identificar i detenir al lladre el dia 7 de juny a Olot mateix cap a dos quarts d'una del migdia.

El detingut amb antecedents policials -un d'ells per un robatori violent- va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Olot que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.