Eduard Adrobau, nou delegat d’Interior a Girona

Relleva Joan Mayoral, que ha assumit la coordinació de les unitats integrades d'atenció a infants i adolescents víctimes d'abusos sexuals a Catalunya

Eduard Adrobau reunit amb Laia Cañigueral

Eduard Adrobau reunit amb Laia Cañigueral / DdG

Redacció

Eduard Adrobau Ros, és el nou director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona. Adrobau relleva Joan Mayoral, que va deixar el càrrec per assumir la coordinació nacional de les Barnahus, les unitats integrades d'atenció a infants i adolescents víctimes d'abusos sexuals.

Adrobau és llicenciat en Ciències Ambientals, especialitzat en planificació i gestió ambiental, per la Universitat de Girona. Té el màster en Medi Ambient, itinerari de Geografia i Ordenació del Territori.

Té una àmplia experiència en l’àmbit municipal, tant a nivell institucional com tècnic. Des del 2015 fins a l’actualitat ha estat tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salt. Durant la seva trajectòria professional ha assessorat administracions públiques i empreses privades en la gestió de serveis urbans, així com també ha desenvolupat tasques d’inspecció en aquest àmbit. A més, ha dut a terme feines relacionades amb estudis ambientals, urbanisme o formació impartida a cicles formatius.

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, es va reunir ahir amb Adrobau i també amb Jaume Heredia, que ahir va assumir la direcció dels serveis territorials de Salut en substitució de miquel Carreras, que es jubila després de set anys en el càrrec.

Durant les respectives trobades, la delegada del Govern, Laia Cañigueral, ha repassat amb els nous directors els temes i les actuacions més destacades en cada àmbit i els ha agraït “el compromís adquirit per treballar per les comarques gironines amb vocació de servei públic”.

La delegada també ha felicitat el Dr. Miquel Carreras per la seva jubilació i li ha tramès l’agraïment de tot el consell de direcció de la Delegació del Govern a Girona per la seva gestió i tota la feina feta durant aquests anys al capdavant de Salut a Girona.