Noves lluminàries led al pavelló d’esports d’Olot

 L’actuació ha suposat un cost de 21.347,88 euros i ha estat possible gràcies a la subvenció de 7.500 euros de la Diputació de Girona

El pavelló d'Olot on s'ha fet la instal·lació

El pavelló d'Olot on s'ha fet la instal·lació / Ajuntament d'Olot

DdG

El pavelló 3 del Parc Esportiu Pla de Llacs d'Olot ja compta amb la nova instal·lació de lluminàries led. Fins ara, l’espai –destinat a la pràctica esportiva de vòlei, entre altres esports–disposava d’una instal·lació d’enllumenat amb projectors de 400 W, halogenurs d’inducció. L'actuació ha suposat un cost de 21.347,88 euros (IVA inclòs) i ha estat possible gràcies a una subvenció de 7.500 euros de la Diputació de Girona.

"L’actuació que s’hi ha portat a terme ha permès adequar i millorar l’actual enllumenat", asseguren des de l'Ajuntament. S’ha instal·lat una estructura de ferro per a la subjecció dels nous projectors i una nova línia elèctrica amb quatre enceses i projectors led a cada costat de la pista. D’aquesta manera, "s’ha permès incrementar l’eficiència energètica de l’enllumenat i s’han millorat els valors lumínics, ja que els nous projectors garanteixen un nivell mínim de 759 luxs a tota a pista, assegurant una uniformitat", diuen des de l'ens local. A més, també s’han instal·lat quatre punts de llum d’emergència homologats amb una hora d’autonomia a part de nou cablejat elèctric i sistema d’ancoratge.