Roba tres cops en un mateix supermercat de Puigcerdà en 15 dies i s'emporta menjar i begudes

Els Mossos arresten l'individu que havia forçat les reixes de les finestres de l'establiment per accedir-hi

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per presumptament robar tres cops en un mateix supermercat de Puigcerdà en 15 dies. Va entrar al local forçant les reixes de les finestres i en les tres ocasions, se'n va emportar menjar i begudes.

L'arrestat és un home de 29 anys que ja comptava amb antecedents policials i a qui acusen de ser el presumpte autor de tres delictes de robatori amb força en un mateix establiment.

El primer dels fets es remunta a la matinada del 27 d’abril quan es va perpetrar un robatori en un supermercat situat a la carretera N-152 a Puigcerdà. On algú va forçar les reixes d’unes finestres i va accedir a l’interior de l’establiment. De dins va sostreure diversos productes de menjar i beure. Aquests mateixos fets i amb el mateix modus operandi es van repetir els dies 3 i 9 de maig.

Arran de les indagacions d i dels indicis recollits pels Mossos de la comissaria de Puigcerdà al lloc dels robatoris, els investigadors va identificar el presumpte lladre, el qual asseguren que havia actuat sempre sol.

Un cop identificat, va ser localitzat i detingut aquest dimecres 22 de maig a Puigcerdà. El detingut, que té antecedents, passarà aviat a disposició del jutjat d’instrucció en funciona de guàrdia a Puigcerdà.