Coneixes què és un Mail Boxes Etc?

La xarxa logística més gran a nivell mundial és present a Cassà de la Selva

A Mail Boxes Etc cada enviament es tracta com a únic i amb atenció personalitzada.

A Mail Boxes Etc cada enviament es tracta com a únic i amb atenció personalitzada. / Mail Boxes

Serveis personalitzats basats en la innovació, la tecnologia i l'empatia són conceptes amb els quals treballa Mail Boxes de Cassà de la Selva per aconseguir que cada enviament sigui únic.

Aquest és el mèrit que atorga l'absoluta confiança de tot un referent a l'hora d'efectuar enviaments per empreses i particulars. Sabies que amb MBE Cassà pots enviar arreu del món amb solucions totalment personalitzades? Només cal confiar en els serveis i en les seves prestacions.

Solucions personalitzades per a cada client.

Solucions personalitzades per a cada client. / Mail Boxes

 MBE s´ha convertit, en els darrers anys, en el soci ideal de les empreses per gestionar la seva logística d´enviaments de documentació, paqueteria i palets.

El seu objectiu és molt clar i es manté present en cada operació. L'objectiu de MBE Cassà és ajudar a les empreses a créixer i a assolir els seus objectius en logística nacional i import/export.

Amb MBE Cassà de la Selva les empreses poden estar tranquil·les i tenir assegurats els seus reptes, deixant-los en les seves mans. Eficàcia, proximitat, seguretat i fiabilitat són els valor que els identifiquen.

Estan especialitzats en serveis de logística personalitzada per a empreses, picking, embalatge i també solucions innovadores per a l'e-commerce. Gràcies a propostes diferenciades i innovadores han aconseguit el seu lideratge sectorial i internacional.

Tot plegat fa que MBE sigui el soci idoni en el sector de la logística d'enviaments per a empreses. Dècades de treball i experiència acumulada han rebut l'aval de molts clients.

Algunes xifres acrediten i il·lustren aquesta trajectòria de MBE fundada l'any 1980: actualment, és present a 52 països, compta amb 2.800 oficines i disposa de més de 3.500 empleats. Les seves opcions de serveis són múltiples, personalitzats i s´ajusten a cada necessitat.

Si necessiteu qualsevol informació addicional, no dubteu en contactar-hi.

Logo

Logo / Mail Boxes