Calexico i Víctor Manuel actuaran a l'Auditori a la tardor

Girona acollirà l'única actuació a Catalunya de la banda nord-americana

Víctor Manuel, en una imatge promocional.

Víctor Manuel, en una imatge promocional. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

Els nord-americans Calexico i el cantautor Víctor Manuel són els primers noms confirmats per a la nova temporada de l'Auditori de Girona. L'equipament anunciarà la programació de la temporada Tardor-Nadal a mitjans del mes vinent, però de moment ja ha posat a la venda els dos primers concerts.

Per una banda, el grup d'indie Calexico oferirà el seu únic concert a Catalunya a la Sala Montsalvatge el diumenge 15 d'octubre. Serà dins la gira europea que realitza per celebrar els vint anys de l'àlbum Feast of Wire, que va suposar un punt d'inflexió en la seva trajectòria.

Per l'altra, el cantautor Víctor Manuel presentarà també a la sala gran de l'Auditori, però el divendres 10 de novembre, l'espectacle de la gira que commemora els seus 75 anys, La vida en canciones. El escenario lo cura todo. Es tracta d'un concert especial amb tota la banda que inclourà un extens repertori musical amb cançons emblemàtiques com Soy un corazon tendido al sol, Solo pienso en ti, Quiero abrazarte tanto o Planta 14, entre moltes altres.