Norah Jones a Cap Roig: un concert d'alta fidelitat

La cantant americana repassa els seus grans èxits i compleix amb el seu públic més fidel

Norah Jones durant la seva actuació a Cap Roig aquest divendres

Norah Jones durant la seva actuació a Cap Roig aquest divendres / ACN

David Céspedes

Amb tot l'aforament venut des de feia dies era d'esperar que el públic estigués totalment lliurat i disposat a gaudir d'una nit memorable des del primer instant del concert. I així va ser, tot i que en alguns aspectes no va convèncer a tothom per igual. Norah Jones va captivar amb el seu estil reposat i calmat i va saber transmetre emocions possiblement, però, només al seu públic més fidel. L'escenari de Cap Roig també convidava a crear aquesta atmosfera tan especial. 

Tornava Norah Jones als jardins de Calella després de 6 anys de la seva darrera actuació i ho va fer amb un nou treball discogràfic no acabat i que no té data i celebrant encara l'edició especial de Come Away With Me amb motiu del seu vintè aniversari.Durant la seva hora i mitja de concert va anar repassant diversos èxits com Just a little bit amb que va iniciar el seu repertori. Ho va fer dreta, però la resta del concert va seure davant del seu piano de cua i també en un parell de cançons com Waiting va acompanyar-se de la guitarra elèctrica.

Norah Jones al piano durant l'actuació a Cap Roig

Norah Jones al piano durant l'actuació a Cap Roig / Gerard Vilà / ACN

Les peces més aclamades pel públic van ser, com no podia ser d'altra manera, l'exitosa Sunrise que la va catapultar a la fama mundial i Don´t Know why. Van ser les més ben rebudes si tenim en compte la gran aparició de telèfons mòbils que van veure's entre el públic coincidint en aquest moment del concert. Per la resta, va ser un concert on es va trobar a faltar una mica més d'interactuació per part de l'artista novaiorquesa que es va limitar a respondre amb uns tímids "gràcies" en anglès al final d'algunes cançons. Va ser un concert de fidelitat que va agradar al seu públic i seguidors més fidels perquè el cert és que en el tram final de l'espectacle hi va haver una notable desbandada d'espectadors que marxaven abans d'hora.