El White Summer ha rebut en la seva estrena a Palamós uns 35.000 visitants

El grup d’indie rock Arde Bogotá va tancar ahir a la nit amb un concert multitudinari la primera edició organitzada per Grup Clipper’s

La promotora valora positivament la nova ubicació del festival que ha reunit fins a 3.000 persones cada jornada

El concert d’Héroes de la Antàrtida va exhaurir entrades.

El concert d’Héroes de la Antàrtida va exhaurir entrades. / HAROLD ABELLÁN

Redacció

Un multitudinari concert de la banda d’indie rock Arde Bogotá va tancar ahir a la nit l’onzena edició del White Summer, el festival organitzat pel Grup Clipper’s, que enguany ha estrenat recinte a Palamós després d’una dècada celebrant-se a Pals. El certamen ha rebut en 12 dies uns 35.000 visitants, una xifra que suposa una mitjana de 3.000 persones per jornada. El públic ha pogut gaudir al llarg d’aquests dies d’un espai amb més 50 marques que han exposat els seus productes, acompanyades per música en viu, arts escèniques, gastronomia i activitats per al públic familiar. 

«Des de l’Ajuntament de Palamós valorem molt positivament aquesta primera edició, que permet seguir ampliant l’oferta lúdica de Palamós i Sant Joan amb una marca com White Summer sinònim de qualitat i que a més ofereix la possibilitat de gaudir de concerts de gran nivell. Aquestes son propostes que segueixen posicionant Palamós com a referent a la Costa Brava» ha assegurat, segons un comunicat de l’organització del festival, l’alcalde de Palamós Lluís Puig. Per Vanessa Llopart, CEO de Grup Clipper’s, l’acollida que ha tingut el certamen a Palamós ja ha estat un èxit que «subratlla la capacitat d’aquest esdeveniment per a adaptar-se a nous escenaris sense comprometre la seva essència».

Pels dos escenaris amb els quals ha comptat enguany el White Summer han desfilat enguany més de 28 propostes musicals de destacades figures de la música contemporània com Delafé y Las Flores Azules, Suu, Cariño, Malmö 040, Ladilla Rusa o Figa Flawas, a més del grup Arde Bogotá. Així com concerts tribut: Héroes de la Antàrtida va retre homenatge a la banda Mecano amb totes les entrades esgotades i Les que faltaband, que van oferir un repertori íntegrament d’artistes femenines.