Leiva versiona Los Piratas amb un convidat especial i les xarxes flipen

El músic madrileny fins i tot va fer una emotiva videotrucada a Iván Ferreiro perquè no es perdés la interpretació d'"El equilibrio es imposible"

Un moment de l'actuació de Ferreiro i Leiva

Un moment de l'actuació de Ferreiro i Leiva / Emilio Formoso/Twitter

Bruna Segura

Una trobada històrica al món de la música es va viure al Nàutico de San Vicente, on Leiva va interpretar "El equilibrio es imposible" de Los Piratas amb un convidat sopresa. El vocalista de la banda Querido va compartir la seva veu amb el madrileny, creant un moment inoblidable. Leiva fins i tot va fer una emotiva videotrucada a Iván Ferreiro perquè no es perdés l'espectacle.

San Vicente es va convertir a l'escenari d'un esdeveniment musical històric. Aquest diumenge, el Nàutico ha estat testimoni de la unió artística entre Andrés Ferreiro, fill d'Iván Ferreiro, i Leiva, en un emocionant concert on junts han interpretat 'El equilibrio es imposible'. L'exlíder de Los Piratas, Iván Ferreiro, també va formar part del moment a través d'una emotiva videotrucada que Leiva va fer abans de l'actuació. "Fliparà", va comentar el madrileny mentre marcava el número de telèfon.

"Estem per tocar 'El equilibrio es imposible', endevina qui serà el cantant convidat?", va preguntar Leiva abans de dirigir la càmera cap a Andrés, que va saludar amb un ample somriure tots els presents. La connexió entre Leiva i Andrés a l'escenari es va traduir en una interpretació plena de passió i emoció. "Avui l'autèntic Ferreiro és aquí al Nàutic", va afirmar Leiva a l'actuació, mentre agregava amb afecte: "T'estimem molt. Una forta abraçada".

Joies musicals

'El equilibrio es imposible', una joia musical pertanyent al disc Ultrasònica de Los Piratas, va ressonar en tota la seva esplendor durant aquesta trobada que quedarà gravada a la memòria dels amants de la música i dels seguidors de les dues estrelles.

D'aquesta manera en només dues setmanes, Andrés Ferreiro, fill del cantant indie, s'ha convertit en una de les sorpreses del panorama musical estival després que en el seu debut es viralitzés la seva primer actruació amb Querido en el mateix Nautico de Sant Vicente per l'impressionant semblança de veu amb el seu pare.