Ramon Prats, Carles Viarnès, Mar Grimalt i Alba Armengou, a la Casa de Cultura

Coloma Bertran obrirà el 8 de març Els Concerts dels Divendres, que s’allargaran fins al 31 de maig

Carles Viarnès.

Carles Viarnès. / Jep Jorba

Alba Carmona

Alba Carmona

Ramon Prats, Carles Viarnès, Mar Grimalt i Alba Armengou protagonitzaran el cicle Els Concerts dels Divendres de la Casa de Cultura de Girona, que obrirà Coloma Bertran el 8 de març. La violinista presentarà Ànima-L, un projecte amb una sonoritat híbrida, sense barreres de gènere ni d’època, en què conflueixen elements com el violí amplificat i processat amb pedals de loops i efectes, un sintetitzador i l’experimentació amb harmonies vocals.  

El cicle continuarà el 5 de març amb un dels finalistes del Concurs de Piano Maria Canals i el 22 de març amb l’espectacle Slot, del bateria banyolí Ramon Prats.

El 5 d’abril serà el torn de la trompetista Alba Armengou, forjada a la Sant Andreu Jazz Band, i del guitarrista Vicent López, mentre que el 12 hi actuaran la violinista Anna Urpina i el violoncelista Nicola Brovelli, que proposaran un viatge musical per l’època daurada del barroc.

Un espectacle de llum i so immersiu amb el piano com a element principal, a càrrec de Marcel Fabregat, serà la proposta del 19 d’abril.

La presentació del primer disc de la mallorquina Mar Grimal centrarà la sessió del 26 d’abril i el col·lectiu Amaltea, liderat per la gironina Laura Foixà, la del 3 de maig.

El Cor Albada de l’agrupació Cor Madrigal, integrat per una vintena de joves, actuarà al cicle el 17 de maig, en una col·laboració amb el festival Girona A Capella. 

El 24 de maig Carles Viarnès presentarà un concert especialment ideat per a l’orgue de l’Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona.

La viol·loncelista gironina Mar Gimferrer, premiada en diversos concursos nacionals i internacionals, tancarà el cicle el 31 de maig acompanyada del pianista Richard Octavino.

Les entrades ja estan a la venda al web de la Casa de Cultura i a la secretaria de l'equipament.