Salvador Giraut, nou president de PIMEComerç Girona

"Lluitarem per preservar i posar en valor el model de comerç de proximitat de Girona"

Salvador Giraut, nou president de PIMEComerç Girona

Salvador Giraut, nou president de PIMEComerç Girona / PIMEC

Redacció

Salvador Giraut ha estat escollit nou president de PIMEComerç Girona, en substitució de Josep Maria Vergés. Giraut és conseller delegat d'Eurofid, entitat del sector del comerç que es dedica a la venda al detall i la distribució de peces de vestir i restauració. Durant la seva trajectòria professional, el nou president de PIMEComerç Girona ha passat per la direcció i gerència d'empreses turístiques i d'hostaleria, així com del sector immobiliari i també ha col·laborat amb la Cambra de Comerç de Sant Feliu i amb l'Associació de Comerç de Puigcerdà.

Segons detalla Pimec en un comunicat, Salvador Giraut afirma que, durant la seva presidència, tindrà com a objectiu principal defensar "els valors de les micro, petites i mitjanes empreses del sector del comerç". Giraut explica que, donada la incertesa i els moments complicats que viu el sector, "lluitarem per preservar i posar en valor el model de comerç de proximitat de Girona". El foment de la col·laboració i creació de sinergies al territori gironí és "una de les principals qüestions que cal abordar en aquesta nova etapa, ajudant els comerciants a superar als reptes que afronten en el seu dia a dia".

Per la seva banda, el president de PIMEComerç, Àlex Goñi, ha expressat el seu suport al nou president de la sectorial a Girona: "Davant dels reptes presents i futurs, tinc plena confiança en l'equip que formem per representar i defensar el nostre model de comerç proper i de qualitat, i ajudar el teixit associatiu comercial de Girona a tirar endavant".