AgroBank finança amb 641 milions d’euros el sector agroalimentari gironí

CaixaBank compta amb 13 oficines agro al territori i amb un equip de 66 gestors especialitzats

Cartell d'AgroBank a una oficina de l'entitat.

Cartell d'AgroBank a una oficina de l'entitat. / CaixaBank

Redacció

AgroBank, la divisió especialitzada en el sector agroalimentari de CaixaBank, ha finançat el conjunt de la cadena agroalimentària a Girona amb 641 milions d’euros durant el primer semestre de 2023, la qual cosa suposa un increment del 33,9% en comparació amb el mateix període de l’exercici anterior.

L'entitat tanca el primer semestre de l'any amb un nou increment del finançament al sector gràcies a comptar amb 13 oficines agro al territori, i amb un equip de 66 gestors especialitzats, segons detallen des de CaixaBank en un comunicat. 

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Maria González, assegura que «el creixement del volum de finançament reflecteix el nostre ferm compromís amb el sector agroalimentari, una peça clau de la nostra economia, i estem a prop dels nostres clients per a tot el que necessitin, ajudant, a més, per tal que les seves explotacions siguin més sostenibles i innovadores, factors clau per al progrés de l’àmbit rural».

A més a més, el director territorial de l’entitat a Catalunya explica que «aquest primer semestre ha estat marcat per les pèrdues que els nostres clients estan patint com a conseqüència de la sequera. Per això, des d’AgroBank s’estan duent a terme iniciatives de finançament amb condicions preferents per ajudar a combatre la disminució d’ingressos».