Pere Ayach, nou president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols

Tot indica que Jaume Fàbrega i Pol Fages mantindran la presidència a Girona i Palamós, respectivament

Sessió constitutiva del nou ple de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols

Sessió constitutiva del nou ple de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols / Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols

J.L

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest divendres al migdia. El nou Ple ha escollit Pere Ayach Costa com a nou president, per unanimitat.

El nou president, fins ara vocal i especialitzat en el sector del transport, assumeix el relleu d’Eduard Bosch, del sector industrial alimentari. Ayach ha avançat que, entre els reptes que se li presenten a la Cambra hi ha «els de fer front als canvis econòmics constants i accelerats, amb el compromís d’estar al costat i ser útil al nostre teixit empresarial per adaptar-se i superar aquests canvis i aprofitar-los per enfortir-se».

Pel que fa a les altres cambres gironines (Girona i Palamós) tot sembla indicar que no hi haurà canvis en la presidència. Els òrgans de govern es tanquen durant aquests dies sense la necessitat d’eleccions, gràcies als acords en els diferents gremis per a escollir representats.

A Girona el ple es construirà el 3 d’octubre, amb més presència del sector de la salut i la cultura. També s’incrementarà el nombre de dones al plenari, que passaran de 14 a 17. L’actual president, Jaume Fàbrega, ja ha iniciat contactes per buscar suports i optar a la reelecció. A Palamós, també sembla garantida la continuïtat de Pol Fages al capdavant de la Cambra.