La fira TreballemGi prepara la seva 10a edició amb més estands empresarials que mai

L'Auditori Palau de Congressos de Girona acollirà la jornada el pròxim 15 de novembre

8a edició de la Fira d’Ocupació TreballemGi.

8a edició de la Fira d’Ocupació TreballemGi. / Aniol Resclosa

Joel Lozano

Joel Lozano

La Fira d’ocupació TreballemGi celebra la seva desena edició el pròxim dimecres 15 de novembre. L’esdeveniment tindrà lloc, en la seva versió física, al vestíbul de l’Auditori Palau de Congressos de Girona, un canvi respecte a altres edicions amb l’objectiu de guanyar espai. De fet, aquest augment de la superfície permetrà a la fira assolir un nou rècord d’estands empresarials, concretament n’hi haurà 75. Una xifra que podia haver estat major, però els organitzadors s’han vist obligats a denegar estands a empreses i entitats per manca d’espai.

Malgrat que els estands que estaran presents a la jornada són 75, el número d’empreses participants serà superior, ja que algunes ETT, associacions empresarials i gremis també participaran en la fira.

El format presencial de la fira tindrà lloc de 10 h a 14 h. Paral·lelament, també se celebrarà en format virtual, de les 9 h a les 18 h. A més, aquest any, amb motiu de les 10 edicions, es distingiran les 10 empreses amb més implicació a la Fira TreballemGi.

Durant l’esdeveniment, els inscrits podran contactar amb les empreses participants, així com apuntar-se a les ofertes de feina i fer entrevistes laborals. La participació a la fira és gratuïta, si bé cal que tothom que hi vulgui participar de manera presencial o virtual s’inscrigui a la web firavirtual.treballemgi.cat.

L’última edició amb format presencial es va fer el 23 novembre de 2022 i hi van participar 58 empreses, i la darrera fira només online va tenir lloc 18 d’abril 2023 i va comptar amb unes xifres rècord amb més de 800 ofertes de feina, un miler d’entrevistes i 82 empreses participants. Enguany, des de l'organització, esperen poder igualar les xifres rècord d'ofertes de feina, entrevistes i visitants de les darreres edicions.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en el marc del Programa PICE i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Gironès i la Universitat de Girona, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç.