El SEPE ofereix contractes indefinits per graduats d'FP amb sous de fins a 40.000 euros

Les vacants es localitzen arreu d'Espanya, però també a l'estranger

Coneix com apuntar-t'hi

Estudiar FP pot donar-te un sou de fins a 40.000 euros

Estudiar FP pot donar-te un sou de fins a 40.000 euros / freepik

Cristina Clopés

Cristina Clopés

La web 'Empléate' del SEPE ha publicat 202 noves ofertes de treball, dirigides a persones que tinguin el graduat en Formació Professional (FP). Les ofertes engloben diversos àmbits: perruqueria, construcció, electrònica, automoció, forestals... A més, els llocs de treball oferts, oferiran formació gratuïta als nous treballadors en el moment de la seva incorporació a l'empresa.

Aquestes vacants s'adapten molt al perfil de l'estudiant o acabat de graduar per donar una primera sortida laboral. Tot i això, les condicions poden arribar a ser molt bones. Per exemple, una de les vacants ofertes a Navarra ofereix un sou de 40.000 euros per ser operari de planta asfàltica i a part de l'FP només demanen el carnet de conduir cotxes (B).

Les condicions de les vacants del SEPE

  • En 30 de les vacants oferides, no es demana experiència.
  • Es demana coneixement d'idiomes en empreses on hi pugui haver algun tipus de contacte internacional, tot i no ser imprescindible
  • Durant els primers mesos es farà un contracte de pràctiques en vacants de formació professional de grau mitjà, per tal d'adquirir coneixements de l'ofici.

Les vacants de contracte indefinit o incorporació urgent ja tenen el termini de presentació de currículums obert a la web 'Empléate' del SEPE.

Com apuntar-me a les vacants

  • Entra al web 'Empléate'
  • Filtra per estudis: 'Ensenyament de grau mitjà o superior de Formació Professional específica'
  • Filtra per contracte indefinit

Ara, t'apareixeran totes les vacants d'Espanya. N'hi ha algunes amb possibilitat de treballar a l'estranger. Quan trobis la que t'interessi, hauràs de clicar en el botó que posi 'Inscriure't' i enviar el teu currículum. En cas que no estiguis registrat en el portal, et donarà l'opció d'entrar i enviar el teu currículum a través de l'accés de Facebook.