Feijóo insta Casado a prendre decisions per salvar el PP del «col·lapse»

El president de la Xunta de Galícia afirma que s'han de "prendre decisions immediates per tornar a unir el partit"

Alberto Núñez Feijóo

Alberto Núñez Feijóo / EFE

ACN

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat aquest dilluns que davant la situació de "col·lapse" en què es troba el PP cal adoptar decisions "que no seran fàcils, sinó complexes", però que són "urgents", perquè "el PP és l'única alternativa de govern a un mal govern". "Cal trobar de manera urgent una solució", ha afirmat en declaracions a la premsa on ha recordat que ell ja va donar la seva opinió de forma "clara, lleial i nítida" a Casado. "Sap el que penso, i li correspon adoptar aquesta última decisió, perquè és el president del partit i li correspon assumir aquesta responsabilitat".

En declaracions als mitjans, Feijóo ha "agraït" que Casado i Ayuso es reunissin, però ha admès que el problema continua actiu "i per tant cal adoptar decisions". "Les decisions s'han d'adoptar quan és imprescindible fer-ho, i en la meva opinió ara és imprescindible".

El president de la Xunta ha deixat a mans de Casado que adopti aquesta última "decisió". "Hem de prendre decisions, i aquestes decisions han de ser immediates per tornar a unir el partit", ha dit, perquè "tenim l'obligació de no crear més problemes a Espanya".