Ple a la infermeria de l'Olot. A les lesions ja conegudes d'Albert Canal i Jordi Freixa, cal sumar-hi les de Guillem Savall i David López, el que representa un seriós problema per a Edu Vílchez a l'hora de confeccionar la defensa. Davant d'això, l'entrenador donarà entrada al jove Gerard Valentin cobrint la baixa de Jordi Freixa, i a Jorge Rojas com a recanvi de Guillem Savall. Tot i això, Vílchez tindrà el principal dubte a la línia mitjana, on tant podria escollir Èric Reverter com Xavi Muñoz per ocupar el lloc de David López.

El repte de retrobar-se amb la victòria després de tres jornades (empat contra l'Alcoià i derrotes contra Constància i Mestalla) significa anul·lar al Municipal (que estrenarà una nova megafonia) un Badalona que té les baixes del sancionat Gallego i del lesionat Tacon. Els escapulats ocupen zona de promoció de descens i després de nou jornades, van sumar la primera victòria la setmana passada contra l'Alcoià (2-0).

Vílchez té clar que els badalonins els poden crear "molts problemes" i demana als seus jugadors la màxima concentració per "no repetir" els errors que els van portar a caure ara fa set dies a Inca (2-1). Una victòria tornaria a situar els garrotxins en la lluita per la part alta de la classificació, d'on s'han allunyat en les últimes tres setmanes.