Sis targetes grogues i una de vermella és l'expedient que va carregar l'àrbitre asturià Piñeiro Crespo. El partit no va ser excessivament dur però el cas és que el Llagostera va golejar l'Alabès en l'aspecte sancionador. Els d'Antonio López no van rebre cap amonestació en els 90 minuts de joc mentre que el porter René, el central Alcalá, els migcampistes Diego Rivas, Jordi López i Óscar Rico i l'atacant Querol van veure targeta groga. La nota més negativa del partit va ser la targeta vermella que va veure Ruymán Hernández quan només faltaven tres minuts de joc més el temps afegit.

Juli volia escapar-se per la banda dreta, ben a prop de la línia, i el central canari el va aturar amb una falta que, segons l'acta arbitral, va ser massa dura. El va expulsar per entrar "amb el peu en forma de planxa, impactant amb la cuixa del jugador amb ús de força excessiva". Just abans de pujar a l'autocar del Llagostera per tornar cap a terres gironines, el mateix Ruymán assegurava que "havia tocat la pilota" abans de fer caure al jugador. Segons la seva versió, la targeta vermella era injusta i es mostrava resignat de cara a la impossibilitat de jugar el proper enfrontament contra el Sabadell (diumenge 12, 18.45 hores). "És molt difícil recórrer una targeta vermella quan l'acta diu que toques al jugador".

El canari és una peça clau per a Santi Castillejo. Acumula 627 minuts de joc després d'haver completat els 90 minuts en els sis partits de lliga i de repetir ahir titularitat. Amb la seva expulsió el porter René i el central Alcalá són els únics llagosterencs que han disputat els 630 minuts. El tècnic haurà de buscar ara una alternativa. Tot i ser dretà, Jorge García (suplent habitual) podria tenir l'oportunitat. El més natural seria, però, recuperar al central esquerrà Vallho. El silenc va ser titular contra el Las Palmas (77 minuts) i ja està recuperat d'una lesió al soli.