El Girona juvenil supera el Saragossa a la segona part

j.a.b. GIRONA

El Girona juvenil de Divisió d’Honor va rebre ahir la visita d’un clàssic de la categoria, el Saragossa, amb la necessitat de sumar de tres en tres. Una victòria en les sis primeres jornades mantenien els blanc-i-vermells a prop de les posicions de descens. A més, els gironins encara no havien estat capaços de guanyar com a locals. Ahir, per fi, els homes d’Àlex Marsal van aconseguir el primer triomf gràcies a una excel·lent segona part.

Només amb la primera part els locals ja s’haurien pogut avançar al marcador perquè el Girona va dinamitar el partit en els primers vint minuts del segon temps. Joel Roca, que tornava amb l’equip després de l’estada amb la selecció espanyola sub17, va obrir la llauna en el minut 50. Cinc minuts després, Iker Vázquez va fer pujar el segon gol al marcador. Iker Garcia va marcar el tercer per tancar una segona part excel·lent dels gironins en el minut 74. El Saragossa no va trigar a reaccionar i Pau Sans va retallar distàncies dos minuts més tard. El triomf dels blanc-i-vermells no va perillar en cap moment i van saber controlar el partit fins al final.

La victòria permet al Girona juvenil allunyar-se de la zona de descens i el situa a mitja taula amb nou punts i la mirada posada a escalar posicions.