El Barça incrementa el seu límit salarial en 800 milions gràcies a les 'palanques'

El conjunt blaugrana ha passat aquest estiu d'un marge negatiu de 144 milions d'euros a un positiu de 656, segons les dades que ha comunicat la Lliga

Laporta saluda a Lewandowski

Laporta saluda a Lewandowski / FCB

Sergio R. Viñas

El Barça ha incrementat el seu límit salarial en 800 milions d'euros gràcies a la venda d'actius del club per la que ha apostat aquest estiu el president Joan Laporta. Segons les dades que ha fet públiques aquest divendres La Lliga, el club blaugrana ha passat d'un límit de -144 milions d'euros a un positiu de 656.

Amb aquests números, el límit de cost de la plantilla esportiva del Barça se situa a tan sols 17 milions d'euros del que té el Reial Madrid. En tercer lloc, se situa l'Atlètic de Madrid, amb 341 milions. Els segueixen, a gran distància, el Sevilla (200), el Vila-real (151) i l'Athletic (127).

L'activació de les famoses 'palanques' és el que ha permès al conjunt català passar d'una situació en la qual era pràcticament incapaç d'incorporar futbolistes a una altra en la que ha pogut fitxar jugadors com Lewandowski, Koundé o Raphinha.