Norte, un alaskan malamute, convidat especial a l'entrenament del Bàsquet Girona

Dingonatura, l’empresa d’alimentació natural per animals, nou partner del Bàsquet Girona

Norte, acompanyat dels jugadors del Bàsquet Girona

Norte, acompanyat dels jugadors del Bàsquet Girona / Bàsquet Girona

DdG

Amb la visita d’en Norte, un simpàtic alaskan malamute que ha volgut seguir l’entrenament del primer equip, s’ha representat l’acord entre el Bàsquet Girona i Dingonatura.

L’empresa d’alimentació natural per animals s’ha volgut sumar al projecte del club, amb el qual comparteix diversos principis, com són la responsabilitat pel medi ambient, la consciència en la natura i la cura dels animals de companyia.

 El menjar pot ser alguna cosa més que aliment i nutrició? La resposta de Dingonatura és sí. La innovació, la creativitat i la consciència s'uneixen a la ciència i la natura, per crear els seus productes, que busquen ser el millor per a gossos i gats, les seves famílies, la societat i el planeta.

Amb més de 20 anys d'experiència, han desenvolupat productes únics adaptats a les necessitats dels animals de companyia i de les seves famílies. També a les dels veterinaris: amb ells i per a ells s’elabora la gamma Natura Vet, de venda exclusiva en clíniques veterinàries. 

A l'ADN de la marca hi ha la generació d’un impacte positiu, i amb aquest compromís cuidar l'origen i la qualitat dels seus ingredients, els processos d'elaboració i producció responsable, però també cuidant i compromesos amb els drets dels animals i la seva inclusivitat a la societat a través de la seva Fundació.