El videoanálisis de Pedrerol: "Laporta ha de ser sincer. La imatge del Barça ha quedat tocada"

El periodista analitza la pròxima compareixença del president del FC Barcelona, Joan Laporta, per a parlar del 'Cas Negreira' | "Serà compareixença o serà roda de premsa?", es pregunta

El videoanálisis de Pedrerol: "Laporta ha de ser sincer. La imatge del Barça ha quedat tocada"

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

El director i presentador del programa nocturn 'El Chiringiuto' i de l'informatiu esportiu de migdia 'Jugones', Josep Pedrerol, dona la seva opinió sobre la compareixença que donarà el president del FC Barcelona, Joan Laporta, per a parlar del 'Cas Negreira' i es pregunta: "Serà compareixença o serà roda de premsa? Admetrà preguntes de tots els mitjans o es limitarà a llegir un comunicat?".

Aquests són alguns dels titulars de la seva anàlisi setmanal:

  • "Seria bo que Laporta parlés amb el cor, en llibertat i contestant a totes les preguntes. Preguntes que es fan els socis del Barça i aficionats de tot el món"
  • "Per què durant 17 anys es va pagar al vicepresident arbitral? Què buscava el Barça? Per què Laporta va quadruplicar el sou d'Enríquez Negreira? Amb quina intenció?"
  • "Laporta ha de ser sincer. La imatge del Barça ha quedat tocada. Ho va dir Koeman l'altre dia: fins i tot a Holanda es parla d'un Barça tacat"
  • "Li demanaria a Laporta que al marge d'escoltar advocats, de no ficar la pota en la compareixença, que sigui sincer. M'agradaria que Laporta digués: 'Ens vam equivocar. Va ser un error'"