El Girona EFS fa història ascendint a tercera divisió

L'equip de Julià Naranjo s'imposa 6 a 4 al Grups Arrahona amb un final èpic amb dos gols ens els últims deu segons

Jofre Amargant Bosch

El Girona Escola Futbol Sala continua acumulant èxits amb només deu anys de vida. Els gironins han ascendit a tercera divisió, la quarta categoria estatal, després dde guanyar 6 a 4 contra el Grups Arrahona de Sabadell. L'equip de Julià Naranjo necessitava sumar un punt per certificar la promoció matemàtica.

El conjunt local ha estat molt superior al llarg de tot l'enfrontament, però no ha estat encertat de cara porteria per enllestir abans el partit. El Girona ha topat una vegada i una altra amb un David Quilez molt inspirat sota pals. Els homes de Naranjo s'han avançat amb un gol de Jordi Lozano al minut 7 de partit. El màxim golejador de l'equip al llarg de la temporada (25 amb els gols d'avui) ha estat l'autor d'un pòquer i màxim protagonista del duel perquè no s'escapessin els tres punts d'un pavelló de Palau amb un gran ambient.

L'alegria ha durat poc perquè el conjunt sabadellenc ha empatat en la jugada posterior aprofitant un descuit defensiu. Ha estat un minut boig perquè el Girona tornaria a marcar ràpidament per posar-se per davant. Els vallesans empatarien el partit abans del descans.

El duel s'ha acabat decidint amb dos gols del Girona en els últims deu segons. Edu Manjón ha pispat una pilota a l'últim defensor per posar el 5 a 4 i Lozano, amb l'equip rival a l'atac, ha fet el 6 a 4 definitiu. Un final èpic i ple de suspens per aconseguir un ascens històric. Si guanyen en l'última jornada, els gironins seran campions de lliga.