Morgan Bertsch, fitxatge de prestigi per a l'Uni Girona

La jugadora americana, cinquè fitxatge del curs, signa per una temporada

Morgan Bertsch, defensant Laia Flores en l'Eurolliga d'aquesta temporada.

Morgan Bertsch, defensant Laia Flores en l'Eurolliga d'aquesta temporada. / MARC MARTÍ

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Morgan Bertsch no és una jugadora qualsevol. La jugadora americana de 26 anys juga a la WNBA amb els Chicago Sky i a partir de la pròxima temporada ho farà al pavelló de Fontajau defensant els colors de l'Spar Girona, amb qui s'ha compromès fins al 2024. El seu és un fitxatge de prestigi, que s'afegeix als noms de Laura PeñaRegan Magarity, Marta Canella i Sandra Ygueravide. Betsch arriba del Kangoeroes Mechelen, on ha disputat l'Eurolliga.

"Estem molt contentes d'anunciar el seu fitxatge, és una jugadora d'un perfil tres-quatre, llarga, d'envergadura", ha comentat la directora esportiva Laia Palau, que la defineix de la següent manera: "És polivalent, ens ajudarà tant en posicions exteriors com interiors. Disposa d'una bona mà i és molt capaç de fer moltes coses. Crec que serà una de les sensacions d'aquesta Lliga i ho demostra el fet que s'ha quedat jugant amb Chicago de la WNBA".

Al Kangoeres, Bertsch ha produït una mitjana de 17,3 punts, 4,9 rebots, 2,3 assistències i 16 de valoració per partit a l’Euroleague Women. Uns números que l’han portat a jugar a la WNBA amb els Chicago Sky. A la lliga americana, la jugadora està fent una mitjana de 5,3 punts, 3,7 rebots i 2,3 assistències per partit.

Coneix Fontajau

Aquest curs passat, Bertsch s'ha enfrontat dos cops a l'Uni en la fase de grups de l'Eurolliga. En el primer partit, com a local, va imposar-se 77-67 fent 17 punts. A Fontajau, en canvi, va caure 71-59, i també va fer 17 punts. La mitjana va ser d'uns trenta minuts.