El Barça vestirà de blanc

El club blaugrana presenta la segona equipació per a temporada 2023-24

La segona equipació del FC Barcelona de la temporada 2023-2024.

La segona equipació del FC Barcelona de la temporada 2023-2024. / FC Barcelona

EFE

El FC Barcelona va presentar aquest dimecres de manera oficial la segona equipació per a aquesta temporada, que tindrà una samarreta de color blanc amb detalls blaugranes a les mànigues.

El club blaugrana va publicar un vídeo en el seu compte oficial en Twitter en el qual el seu president, Joan Laporta, obria una caixa en la qual trobava aquesta samarreta blanca, el mateix color que vesteix el seu gran rival, el Reial Madrid. El Barcelona va explicar en el seu web que aquest segon equipament ret homenatge a Johan Cruyff.

"Prenent com a referència la samarreta que l'equip blaugrana va lluir com a segon equipament durant la dècada dels 70, el blanc és el protagonista absolut, mentre manté les franges amb els colors blaugrana i les incorpora al rivet de les mànigues", va detallar en un comunicat en el seu web. Al costat de la samarreta blanca, aquest equipament té pantalons de color blau i mitjanes amb les franges blava i grana.

Pretemporada als Estats Units

El Barcelona es troba en aquests moments de gira de pretemporada als Estats Units. Després de cancel·lar el dissabte el seu primer amistós d'aquest tour davant la Juventus per una gastroenteritis vírica que va afectar gran part del vestuari, el Barcelona s'enfrontarà aquest dimecres a l'Arsenal a Los Angeles. Posteriorment, els de Xavi Hernández jugaran contra el Madrid el dissabte 29 de juliol a Dallas i tancaran el seu gira el dimarts 1 d'agost enfront del Milà a Las Vegas.