Un derbi Quart-Bisbal tancarà la Lliga EBA 23/24

La FEB ha publicat el calendari de la competició, i les estrenes dels gironins seran un Salt-Octavus, Quart-Valls i SESE-Bisbal; ahir també es van anunciar els enfrontaments de la Lliga Femenina 2 catalana i la Lliga EBA catalana

Quart i Bisbal s'enfronten en un partit de la temporada passada

Quart i Bisbal s'enfronten en un partit de la temporada passada / MARC MARTI FONT

Redacció

Un derbi entre el Quart i el Bisbal Bàsquet tancarà la Lliga EBA 23/24. La FEB ha publicat el calendari i, així, ja hi ha rivals per cada jornada. Salt i Quart s'estrenaran a casa, rebent l'Octavus de Saragossa i el Valls, respectivament. El Bisbal Bàsquet ho farà a domicili, visitant el SESE. Pel que fa als duels entre gironins, el primer de tots serà un Quart-Salt el 29 d'octubre, per Sant Narcís, i el segon un Bisbal-Salt el 10 de desembre. El 7 de gener Bisbal i Quart tancaran la primera volta i, en ser un calendari simètric, aquest mateix duel serà el que posi punt final a la fase regular dels dos equips. El filial del Bàsquet Girona ho farà rebent el Martorell. Aquí el calendari complet del grup C-A d'EBA.

Lligues catalanes

D'altra banda, ahir van publicar-se també els calendaris de la FCBQ per a la Lliga catalana Femenina 2 (l'estatal se sorteja demà). Aquí, GEiEG i Tordera sí que coincidiran, ja que formen part del mateix grupet de quatre amb Viladecans i Segle XXI. Jugaran entre si el dia 9 de setembre, en un bon test per a preparar el curs. Així mateix, també van aparèixer els duels de la Lliga catalana EBA: El Salt està emparellat al grup 1 amb Montgat, Mollet i Navàs, el Bisbal al grup 2 amb Barça B, Martorell i Alpicat, i el Quart al grup 3 amb Joventut B, Vic i Roser. La competició s'inicia el 9 i 10 de setembre.