Una nova imatge de Rubiales en la celebració del Mundial encèn les xarxes

La fotografia del president de la RFEF amb Athenea del Castillo reforça les crítiques

Rubiales carrega Athenea del Castillo sobre les espatlles

Rubiales carrega Athenea del Castillo sobre les espatlles / Twitter

Bruna Segura

La recent consagració d'Espanya com a campiona del món en el futbol femení ha portat una sèrie de celebracions i ara noves imatges segueixen emergint i generant controvèrsia al voltant de les accions del president de la Federació, Luis Rubiales.

Després de gestos anteriors que ja havien causat enrenou, com el petó a Jenni Hermoso durant l'entrega de medalles i les efusives abraçades a les jugadores, una fotografia capturada durant la celebració mostra Rubiales sostenint a les espatlles Athenea del Castillo. Aquesta imatge ha suscitat diverses opinions entre els seguidors del futbol i la societat en general.

El gest de Rubiales sostenint la jugadora del Reial Madrid, Athenea del Castillo, ha afegit un nou capítol a la controvèrsia que envolta les accions del president durant la celebració de l'històric èxit aconseguit per les futbolistes espanyoles. La fotografia, feta en ple èxtasi de la celebració, ha suscitat debats sobre els límits de les interaccions entre un dirigent i les esportistes.

L'incident també porta a col·lació la reacció prèvia d'Athenea del Castillo durant la celebració a Madrid Rio, que es va fer viral. Les paraules de Jorge Vilda esmentant Luis Rubiales en el seu discurs van generar una resposta notòria de la jugadora, cosa que ha afegit un matís addicional a la situació.

La seqüència de fotos i gestos de Rubiales durant aquest període ha generat diverses interpretacions i opinions a les xarxes socials i l'opinió pública en general. A mesura que aquestes imatges continuen emergint, persisteix el debat sobre l'adequació de les accions del president i la seva influència al món del futbol femení.