Cayetano Pérez: «Per mantenir l’ambició ens fan falta abonats»

El president fa una crida a l’afició de l’Uni perquè els números de l’estiu no són els esperats: «Confiem que amb el final de les vacances la gent s’animi i almenys arribem als números dels últims anys»

Jordi Roura

Jordi Roura

Als despatxos de l’Spar Girona hi ha inquietud aquest estiu. La campanya d’abonats que va arrencar el juny passat de manera molt ambiciosa, l’objectiu era arribar als 3.000, no ha complert les previsions i les altes, sobretot, arriben amb comptagotes. Per això el president Cayetano Pérez feia ahir una crida als seguidors recordant-los que «per mantenir un projecte ambiciós com el nostre necessitem abonats que el puguin fer sostenible». No va donar xifres, el dirigent, però va reconèixer que els números no són els que voldrien. «Esperem que amb el final de les vacances la gent s’animi i almenys arribem als números dels últims anys», va assegurar. El curs passat, per exemple, hi havia al voltant de 2.100 abonats, xifra que avui encara queda llunyana. 

«Ens vam marcar la xifra de 3.000 perquè sempre hem d’aspirar a més. Necessitem que la gent s’animi. En temps de precovid havíem arribat a 2.500, després vam caure a 2.000 i la temporada passada vam tornar a pujar a 2.100. No hem recuperat aquells números de 2019, ens falta gent, però tenim l’esperança que els nostres seguidors ho faran», deia Cayetano Pérez. En aquest sentit recordava que la plantilla, que dimarts va començar els entrenaments, és tremendament atractiva: «La idea és tornar a l’Eurolliga i per això hem fet un equip potent per aspirar a qualsevol cosa i que podria competir perfectament a la màxima competició». Ara bé, si no hi ha una bona resposta de l’afició, el model no resulta sostenible. Pérez diu que «el que no podem fer és dir que volem tenir un bon equip i després no disposar dels recursos per poder-lo pagar. Si no es generen ingressos haurem d’anar retallant i cada any estarem mes a baix».

Després de la decepció del curs passat, a l’Uni «estem molt contents, vam dir que portàvem mesos treballant per fer un gran equip i ho hem aconseguit». Ara però, a un mes vista perquè arrenqui la Lliga Femenina, el club necessita augmentar la partida d’abonats per fer sostenible l’aposta esportiva. El carnet dona dret a més d’una vintena de partits tenint en compte que val pels duels de Lliga Femenina i també els d’Eurocup (mínim 3).

Subscriu-te per seguir llegint