El Peralada només pot esgarrapar un punt en la visita al camp del Badalona

Els empordanesos van de menys a més i desaprofiten diverses ocasions per emportar-se els tres punts

Els capitans, en la foto amb els àrbitres abans de començar el partit

Els capitans, en la foto amb els àrbitres abans de començar el partit / CF Peralada

DdG

El Peralada es va quedar a mig camí de la remuntada al camp del Badalona i es va haver de conformar amb un empat que, per tal com va transcorre el partit, és poca cosa.

Els empordanesos van saltar al terreny de joc un pèl freds i els locals ho van aprofitar per avançar-se amb una rematada de cap al segon pal de Toni. Però amb el pas dels minuts el Peralada va millorar la seva versió i superada la mitja hora de joc trobaria el premi després d’una jugada col·lectiva culminada per Kemo. Els dos equips van disposar de més oportunitats però el marcador ja no es mouria abans del descans (1-1).

A la segona meitat, els empordanesos van estar més a prop de la victòria que el seu rival amb diverses ocasions, una de les quals especialment clara quan Gelmà va errar un cara a cara davant el porter Craviotto, ja a les acaballes del matx. No podria ser i el Peralada sumaria només un punt que el deixa novè amb 19 punts (amb un partit menys), i que l’impedeix fer un salt més en la classificació.