La junta de la UE Sarrià presenta la seva renúncia i convoca eleccions

Joan Llunell és l'actual president del club

Joan Llunell i Jordi Paretas, al pavelló de la UES.

Joan Llunell i Jordi Paretas, al pavelló de la UES. / ANIOL RESCLOSA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

La junta directiva de la UE Sarrià presentarà demà la seva renúncia i convocarà eleccions, segons han explicat els seus membres en un comunicat conjunt. L'actual junta va agafar les regnes del club sarrianenc el setembre de 2018 i, després de sis cursos al capdavant, ha decidit fer un pas al costat a finals d'aquest mes de gener "amb la voluntat de fer un acompanyament a la junta entrant fins a final de temporada".

En l'actualitat, la UE Sarrià està presidida per Joan Llunell, però durant aquesta etapa també ha estat president Jordi Paretas. L'equip de la junta directiva ha explicat que la presa de decisions ha estat de manera conjunta i que el treball s'ha dividit en àrees perquè cada departament pogués centrar-se en el seu àmbit.

La junta directiva tancarà una etapa de 6 anys marcada per l'ascens a Divisió d'Honor Plata, on l'equip s'hi va mantenir durant tres exercicis, el descens a Primera Nacional i la consolidació de Josep Espar al capdavant de l'àrea esportiva com a entrenador del primer equip i director esportiu. Així mateix, es valora l'èxit de tenir equip femení a totes les categories i haver millorat les instal·lacions esportives deixant l'entitat sanejada econòmicament.