Quino Colom i Yves Pons visiten el CB Salt

El base andorrà i l’ala-pivot francès passen revista amb tots els equips de formació del club afiliat

Els nens i nenes tenen l’oportunitat de conversar amb els jugadors i fer-los preguntes

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

La feina del Bàsquet Girona no acaba a la pista. El club està capficat en anar més enllà per tal d’enfortir el vincle amb el territori i el seu entorn. En aquest sentit, aquesta temporada 2023/24 ha estret el vincle amb el CB Salt atorgant-li la plaça de Lliga EBA mitjançant un acord de filiació que permet a ambdues entitats treballar conjuntament amb l’objectiu d’ajudar als jugadors a créixer en qualitat formativa i metodològica. Aprofitant l’avinentesa, els jugadors del primer equip Quino Colom i Yves Pons han visitat aquesta tarda les instal·lacions del club saltenc per passar una bona estona amb tots els equips de formació del CB Salt.

Els nens i nenes del CB Salt han tingut l’oportunitat de conèixer de prop als seus ídols i conversar amb ells. El base andorrà i l’ala-pivot francès han respost un munt de preguntes, entre les quals n’hi havia de força enginyoses. Des de quins eren els seus equips i jugadors preferits, quin esport havien practicat, quan van començar a jugar o què mengen abans dels partits.

El capità Colom ha assegurat que «els nens i nenes estaven molt il·lusionats»: «Ha anat molt i molt bé. Els jugadors estem contents de fer-los feliços per una estona. Crec que és una bona oportunitat per ells per conèixer-nos i poder-nos preguntar qualsevol cosa com a professionals que som. Tenien moltes inquietuds».

Els equips de formació del CB Salt han aprofitat per traslladar ànims i tota l’energia als de Salva Camps de cara al transcendental partit d'aquest dissabte contra el Palència a Fontajau. Els gironins tenen la necessitat de tallar una mala ratxa de cinc derrotes consecutives contra el cuer de l’ACB.

«Esperem que Fontajau estigui ple. L’afició sempre està amb nosaltres i el partit contra el Palència és molt important. A Girona se sap. Esperem un rival complicat, ja que últimament ha millorat molt arran del canvi d’entrenador i l’arribada d’algun fitxatge. El Palència és perillós. Però hem d’aconseguir trencar la ratxa de cinc derrotes seguides i recuperar la bona inèrcia que teníem a principi de temporada», ha comentat Colom.

Aquesta temporada el Bàsquet Girona ja ha protagonitzat diverses activitats que trenquen amb la rutina com la visita a la Fundació Els Joncs o la conversa amb el presentador de La Sotana Andreu Juanola a l’estand de FIATC a la Fira de Mostres de Girona, entre d’altres.

La Cocollona també protegeix el medi ambient

La Cocollona, mascota del Bàsquet Girona, farà molt més que animar l’equip. El club l’ha batejat com «la guardiana dels rius» amb el repte de protegir la sostenibilitat del medi ambient mitjançant tips i consells per defensar la vida de l’ecosistema. La jornada del partit de dissabte contra el Palència estarà dedicada a l’aigua per conscienciar sobre la situació de sequera actual. Pel matí, la Cocollona serà pels carrers del centre de Girona per regalar clauers ecològics del club a la gent que li demostri que és sostenible i té cura de l’aigua.

Subscriu-te per seguir llegint