Karol G, a la samarreta del Barça per al clàssic contra el Madrid

La nova samarreta amb el logotip de la Bichota també la lluirà l'equip femení blaugrana

Karol G, amb la samarreta del FC Barcelona.

Karol G, amb la samarreta del FC Barcelona. / FC Barcelona

Redacció

Redacció

Torna a canviar el logotip de la samarreta del Barça. És un dels senyals d'identitat del seu acord global amb Spotify. Ara és el torn de la cantant colombiana Karol G, que és l'artista llatina amb més reproduccions en els últims quatre anys a nivell global.

Aquesta samarreta tan singular s'estrenarà aquest cap de setmana amb el Barça femení en el seu duel davant el Vila-real i serà lluïda per l'equip de Xavi Hernández en el clàssic que es disputarà el pròxim 21 d'abril al Bernabéu contra el Reial Madrid.

El representatiu cor espinat de Karol G presidirà en aquests dos enfrontaments la part frontal de la samarreta del Barça. Sosté el club que "aquest nou canvi de logo vol retre homenatge a aquelles persones que canvien les regles del joc, que superen barreres i deixen un llegat a les noves generacions per expressar-se tal com són".

Drake, Rosalía, Rolling Stone...

"El símbol del cor representa en el que es va convertir l'estil Bichota, un moment de la meva vida en el qual vaig trobar força, resiliència i suport", ha declarat la cantant als mitjans oficials del club blaugrana, indicant que espera que aquesta samarreta "inspiri tant amb la mateixa energia".

En el clàssic disputat l'octubre passat, el Barça va lluir el símbol dels Rolling Stones, la seva icònica llengua. I sempre tenint el Madrid com a rival per tenir una major difusió a la seva aposta publicitària el club va apostar per Drake al Bernabéu i després per Rosalía al Camp Nou.