Localitzat amb vida el germà de David Bisbal després de la seva desaparició

José María Bisbal Ferre, de 54 anys, va ser buscat per "terra, mar i aire" després de perdre-li la pista a Roquetas de Mar

EFE

La Guàrdia Civil ha localitzat amb vida a José María Bisbal Ferre, de 54 anys i germà del famós cantant d'Almeria David Bisbal, la desaparició del qual va ser denunciada aquest dimarts a Roquetas de Mar (Almeria).

Fonts de la Comandància d'Almeria han informat a EFE que el desaparegut ha estat trobat en un nucli urbà de la localitat de Roquetas de Mar, mentre que fonts pròximes al cas han indicat que s'ha sol·licitat una ambulància per a atendre'l.

Un familiar del desaparegut va ser el que va interposar la demanda a Roquetas de Mar, i després es van passar les diligències al Deganat dels Jutjats d'aquest municipi d'Almeria.

Segons han explicat des de la Guàrdia Civil, després de la denúncia es va iniciar el protocol habitual en casos de desapareguts i es remenaven "totes les línies possibles" de recerca.

Els participants en el dispositiu intentaven trobar tant al desaparegut com el seu vehicle, un BMW X6 de color blanc amb matrícula 1235GHW.

Durant aquest dimecres s'havia ampliat el radi de cerca, amb "recursos per terra, mar i aire", i s'havia sol·licitat la col·laboració d'altres cossos policials.