Chanel revela a 'El Hormiguero' el seu trauma més gran: "M'estava morint"

La cantant ha explicat una anècdota que gairebé li costa la vida durant el rodatge del darrer tema

Chanel, a Barcelona en una imatge d'arxiu.

Chanel, a Barcelona en una imatge d'arxiu. / ZOWY VOETEN

Com bé sabreu molts de vosaltres, ahir a la nit, 'El Hormiguero' va rebre la visita de Chanel Terrero, que va ser una de les grans protagonistes d'Eurovisió l'any passat amb la seva cançó 'SloMo', amb què va aconseguir quedar tercera al esmentat festival. Ara, l'artista ha tret un nou single, anomenat 'Clavaíto', en què col·labora amb Abraham Mateo.

De fet, la cançó esmentada ja està disponible i, a més, ja es troba entre les més escoltades d'Espanya a Spotify. 'Clavaíto' formarà part del seu nou disc, el qual traurà properament. Ara bé, encara que sí que té alguna cosa a veure amb tot això, en la visita al programa d'Antena 3, Pablo Motos ha aprofitat per treure-li el tema d'una anècdota que té molta relació amb l'esmentada cançó.

A la seva entrevista a 'El Hormiguero', Chanel ha hagut de parlar d'un succés que gairebé li costa la vida durant el rodatge del videoclip del tema amb Abraham Mateo. Concretament, l'artista va afirmar que això li ha generat un trauma: “Tinc un trauma, ennuegar-me amb la meva pròpia saliva”, ha començat assenyalant. La hispano-cubana ho té clar, i aquesta és una de les seves pors més grans darrerament: “Que se'm vagi per altra banda, ofegar-me i morir. És que m'aclaparo i se'm tanca la laringe. Demano ajuda tots els psicòlegs i psicòlogues d'Espanya perquè m'ajudin”.

Ara bé, reprenent l'anècdota, quina relació té amb el rodatge del videoclip de l'esmentat single i una xocolatina? Chanel va admetre que “el que em va passar va ser que m'estava menjant la xocolatina, em vaig ennuegar i vaig estar uns minuts sense poder respirar” . Així mateix, l'artista va afegir: “El meu equip pensava que estava agraint el dia de rodatge, però m'estava morint”.