Enxampen Shakira amb Rauw Alejandro tot just després de trencar amb Rosalía

La parella ha trencat després de 3 anys de relació i a punt d'anunciar el casament

Enxampen Shakira amb Rauw Alejandro tot just després de trencar amb Rosalía

Enxampen Shakira amb Rauw Alejandro tot just després de trencar amb Rosalía / sport

Ningú s'ho esperava, però Rosalía i Rauw Alejandro han trencat definitivament després de tres anys de relació i un compromís pel mig. Mentre els seus fans esperaven l'anunci d'un casament proper, quan la gira de tots dos acabés, el que s'han acabat trobant ha estat la separació més estranya i inesperada de l'any. I atenció, perquè ara entra en joc Shakira, artista colombiana de renom i exdona de Gerard Piqué.

Els fans de Rosalía i Rauw Alejandro han fet una anàlisi dels últims dies de la parella i han descobert que el cantant i Shakira han compartit una passejada pel riu, tal com van captar alguns curiosos que van topar amb els artistes per sorpresa.

Els vídeos, filmats en un riu de Puerto Rico (país natal de Rauw), han donat molt de què parlar i alguns fins i tot assenyalen la de Barranquilla com a responsable de la ruptura.

Tot i això, no tindria sentit que Shakira viatgés a veure la seva 'parella' en companyia dels seus dos fills, Milan i Sasha, sense que aquests coneguessin de primera mà la relació.

Altres fonts relacionen Rauw Alejandro amb Valeria Duque, model i influencer que va acudir recentment a un concert del porto-riqueny. Segons diuen, aquesta noia (que segueix a Instagram a Rosalia) hauria passat la nit al costat de l'artista després del seu últim concert a Mèxic.