Sara Carbonero enlluerna en el concert de Pablo Alborán a Cap Roig

La periodista va aprofitar un viatge de treball per assistir a l'esdeveniment musical

Bruna Segura

Durant el Festival Cap Roig, la popular periodista Sara Carbonero va enlluernar el concert de Pablo Alborán. La reconeguda periodista i exparella del futbolista Iker Casillas va brillar amb un estil boho-chic amb una nota d'elegància, totalment en harmonia amb l'ambient mediterrani de la nit de lluna plena. La seva tria d'un vestit en tons neutres, dissenyat per Falconeri, va ressaltar la seva elegància estival i encantadora, reforçant una vegada més la importància que atorga als complements, que van complementar perfectament el seu conjunt.

Per a aquesta nit càlida d'estiu, Carbonero va triar un llarg vestit de lli de la nova col·lecció de la firma italiana Falconeri. La peça presenta una part superior d'inspiració corsetera, amb un escot en forma de cor i pinces a la part inferior per realçar i ajustar la cintura perfectament. Els amplíssims tirants es desplacen cap a l'exterior, deixant al descobert l'escot i les clavícules.

Des de la cintura, la faldilla llarga s'amplia fins als turmells, amb diversos minivolants a la part inferior que aporten amplitud i moviment, reforçant l'estil bohemi que Sara domina amb mestratge. A l'esquena, el vestit compta amb un panell de núvols d'abella, garantint un ajust còmode al cos.

Carbonero, en una imatge del sei Instagram, ahir al vespre

Carbonero, en una imatge del sei Instagram, ahir al vespre / Sara Carbonero/ Instagram

De trebal a la Costa Brava

Carbonero ha publicat avui també que es troba a la Costa Brava per motius de treball, malgrat que això també li permet tenir estones pel lleure. "Compartir música en directe, moda, rialles i presses, aigües amb gas, capvespres únics de la Costa Brava, passejades entre lavanda, llunes màgiques, idees, plans, projectes, crispetes de colors, batalletes al voltant de la taula amb l'únic so del cant dels grills en una nit estavellada al mig del no-res", ha escrit al seu perfil d'Instagram.

La periodista ha aprofitat també per posar en relleu el treball en equip i ha mostrat imatges d'alguna reunió de treball, així com de la nit de lluna plena d'ahir.