Rihanna dona a llum al seu segon fill

La cantant va tenir al bebè el passat 3 d'agost a Los Angeles enmig d'un gran secretisme

Rihanna a la Super Bowl

Rihanna a la Super Bowl

EFE

La cantant Rihanna ha donat a llum a un segon fill, un nen que va venir al món el passat 3 d'agost a Los Angeles enmig d'un gran secretisme, segons explica aquest dilluns en exclusiva el portal web TMZ.

Encara no es coneix el nom del nen de Rihanna i la seva parella A$AP Rocky, i només se sap que comença per la lletra "R", el mateix que el seu germà gran, RZA Athelston Mayers, nascut el 13 de maig de 2022, amb el que els dos germans es portaran poc més d'un any.

La cantant de Barbados va revelar el seu embaràs a la seva manera: el febrer passat, en un concert durant la Super Bowl en el State Farm Stadium de Glendale, Arizona (els EUA), Rihanna va arrencar l'espectacle des d'una plataforma elevada en la qual es va tocar suaument el ventre, un gest amb el qual va fer esclatar les xarxes socials amb rumors sobre un possible embaràs, que va ser confirmat poc després.

La cantant de 35 anys i la seva parella de 34 han fet broma recentment sobre la maternitat en un vídeo publicat el mes passat en el qual el músic apareix en el seu estudi i de sobte s'escolta la veu de Rihanna demanant-li que vagi a comprar bolquers.

En acostar-se a un celler anomenat Awge -el nom de l'agència de publicitat fundada per ell-, Rocky és assaltat per una multitud de fans dels quals ha de fugir amb els bolquers a la mà, uns bolquers que porten imprès el rostre del bebè RZA.

De RZA es coneixen nombroses imatges, inclosa una en la qual Rihanna apareix alletant-ho, però del nou germà encara no se n'ha filtrat cap.