Míchel: "Havíem parlat de les vigilàncies, però els jugadors del Vila-real són molt bons"

El tècnic del Girona marxa fotut perquè els han enganxat en dues transicions que s'havien estudiat

Míchel Sánchez, a Montilivi

Míchel Sánchez, a Montilivi / David Borrat/EFE

Jordi Bofill

Jordi Bofill

És casualitat, que els dos partits contra el Vila-real s'hagin perdut al descompte? "Ens han fet dos gols tot i parlar de les vigilàncies, en transicions. No tinc res a retreure, hem fet un gran partit, hem fet mal, però tinc la sensació que no hem finalitzat tot el que podíem finalitzar. Ells podien sortir amb velocitat, i són molt bons. Potser a la primera part ens ha faltat creure que ens podíem plantar a camp rival, però la segona part ha estat perfecte. Hem convertit el partit en una anada i tornada i ens han enganxat en dues... La derrota fa mal perquè l'equip ha fet un treball excepcional", ha valorat Míchel, que ha parlat de l'impacte de la derrota a escala anímica. "No ens deixarem anar, tot el contrari. Volem arribar el més lluny possible i em dona la sensació que serà així. Els jugadors estan fastiguejats, però som exigents, competim bé i volem ser guanyadors. Per sort, dimarts tenim un altre partit. I aquesta plantilla vol fer història. Ho intentarem, sabent que perdre contra el Vila-real ha fet mal".

Míchel només ha fet quatre canvis. "Anava a posar a Artero, però Miguel ens ha demanat el canvi i no sabia com modificar l'equip. Sabíem que ens quedaríem sense fer el cinquè, perquè havíem gastat dues finestres, però Miguel no podia més. Quan això ha passat, el partit estava a favor nostre", ha explicat el madrileny, que també ha parlat del desgast. "Iván ha aguantat molt bé, tot el partit, per exemple. Hem canviat home per home, no noto que estiguessin fosos. El que ens ha trastocat és la baixa de Miguel".

La derrota cal relativitzar-la, tenint en compte que el descens no perilla. "Però l'exigència, com a club i plantilla, és bona. Tots volem créixer, perquè això ens ha portat fins aquí. Esclar que veus la classificació i comproves que hi ha molts clubs que lluiten per evitar el descens, sabent que acabem de pujar... La realitat és que té molt mèrit el que hem fet, tothom ho reconeix, però volem més. Avui, per exemple, teníem baixes clau al mig del camp: Romeu, Aleix... I hem competit. Volem gaudir del moment, però pensant a anar cap amunt".

Respecte a Romeu, ha dit que "tenim molta sort de tenir-lo, és un jugador diferencial. Però David López ha fet un partit impecable i la sortida de Yangel Herrera, tot i no estar en la seva millor versió -tant de bo continuï l'any vinent-, ha estat molt bona. Mira el cas de Ramon Terrats: feia millor la nostra plantilla, però va haver de sortir", ha assegurat.

Setién: "No ens esperàvem guanyar"

"Ens hem trobat amb una acció al final, on Jackson ha posat una pilota extraordinària a Gerard Moreno, que ens ha donat la victòria quan no ho esperàvem. De fet, el Girona ens ha fet patir. Hi ha hagut moltes alternatives, amb transicions, al llarg dels noranta minuts", ha dit Quique Setién, l'entrenador del Vila-real. "Cada equip ha tingut el seu moment, però el que decideix són els gols. El Girona m'encanta: la seva mobilitat, el tipus de futbolista; Míchel, que és un fenomen. Només l'hem pogut guanyar gràcies al temps afegit, tant a Vila-real, al minut 100, com avui", ha finalitzat.