Avancen a bon ritme les obres d’ampliació del Gol Sud i la nova sala VIP

La nova graderia supletòria, amb capacitat per a 700 espectadors ja gairebé està a punt i també s’estan construint lavabos al Gol Nord

La nova zona VIP que s'instal·la a davant de l'estadi

La nova zona VIP que s'instal·la a davant de l'estadi / ANIOL RESCLOSA

Marc Brugués

Marc Brugués

Coincidint amb el llançament de la campanya d’abonaments per aquesta nova temporada, el Girona va anunciar que ampliaria la capacitat de lestadi de Montilivi amb la instal·lació d’una graderia retràctil al Gol Sud. Les obres per a col·locar les noves cadires van començar a mitjans del mes passat i des de llavors han avançat a molt bon ritme fins a estar gairebé enllestides. Una mica més tard va començar la instal·lació de la nova zona VIP annexa a tribuna, que serà ben bé a davant de l’accés principal de l’estadi. Aquest nou espai d’hospitalitat corporativa tindrà una capacitat 375 metres quadrats. Una altra mancança històrica reclamada fa molt de temps pels aficionats blanc-i-vermells és també la instal·lació de lavabos d’obra al Gol Nord. Els nous serveis ja comencen a veure la llum i estan ubicaran entre l’accés al gol i la botiga oficial. 

El Gol sud ja compta amb 700 localitats més

El Gol sud ja compta amb 700 localitats més / ANIOL RESCLOSA

Amb aquestes set-centes noves cadires al Gol Nord, Montilivi passarà a tenir una capacitat total per a 14.642 espectadors. Cal recordar, tanmateix, que aquesta nova graderia instal·lada no està destinada a abonats sinó que serà únicament per a venda d’entrades. Aquest nou sostre representa el màxim aforament que ha tingut mai l’estadi de Montilivi perquè en l’anterior etapa a Primera Divisió (2017-2019) el límit s’havia posat en les 14.500 localitats després d’una doble ampliació repartida entre les dues temporades a l’elit.

Al mes de juny també es van fer treballs de manteniment i regeneració de la gespa de l’estadi perquè estigui en bones condicions pel nou curs. En aquest sentit, diumenge contra el Lazio, en la celebració del Trofeu Costa Brava (20:00) serà una bona prova de foc per veure l’estat d’una gespa impecable, i que ahir va poder trepitjar per primera vegada Pablo Torre. Per viure el primer partit oficial d’aquesta nova temporada 2023-24 caldrà esperar uns dies més. Concretament un parell de setmanes. L’estrena com a local del Girona serà el diumenge dia 20 a 2/4 de 6. Abans, el dissabte anterior, el conjunt de Míchel haurà alçat el teló de la Lliga a Sant Sebastià contra la Reial Societat. En aquest sentit, el conjunt basc continua regirant el mercat a la recerca d’un mitjapunta de qualitat que substitueixin el canari David Silva, que s’ha hagut de retirar per culpa d’una greu lesió al genoll. El portuguès André Silva (Leipzig) va ser presentat com a substitut del noruec Sorloth, fitxat pel Vila-real.