David López carrega contra l'àrbitre a la mitja part: "No es pot treballar així; et falta el respecte i t'insulta"

El central del Girona explota i diu que Ortiz Arias se centra més en allò personal que no pas "professional"

El de Sant Cugat ha vist una targeta groga al minut 45+4

David López, al micròfon de DAZN.

David López, al micròfon de DAZN. / EFE/Román Ríos

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

La segona part contra l'Almeria s'ha escalfat i no pas per la remuntada dels gironins (3-2). David López ha passat pels micròfons de DAZN al descans i, visiblement molest, ha carregat contra l'àrbitre del partit. "Respecto el treball de tothom, però no la mala educació i la prepotència. Crec que tots els jugadors de Primera Divisió estaran d'acord amb mi. No es pot treballar així, és molt difícil. Intentes centrar-te en el partit, però és difícil perquè et falta el respecte i t'insulta. Has d'intentar oblidar-ho i centrar-te en el partit, però és complicat", ha assegurat.

El central ha remarcat que es refereix a Ortiz Arias. "És un tema que va més en l'aspecte humà que no pas el professional. Sempre pots dir una paraula pujada de to, però no es pot faltar el respecte ni insultar", ha comentat. David López ha estat amonestat amb una targeta groga al minut 45+4.

A l'inici de la segona part, s'ha viscut una situació insòlita perquè David López ha hagut d'abandonar el terreny de joc i de seguida ha tornat. El col·legiat madrileny li ha fet treure una polsera perquè, si no, no el deixava jugar.